VVM Middelie

Tentennacht 2018

VVM Tentennacht 2018

Vrijdag 6 juli is het weer zover: de jaarlijkse VVM tentennacht! Deelname is voor alle kinderen die op school zitten in Middelie of wonen in Middelie uit groep 3 tot en met 8. Voor deze bijzondere avond én nacht heeft het bestuur van de VVM weer een aantal leuke activiteiten in petto. Met z'n allen eten, hilarische spelletjes in groepjes, gitaarmuziek luisteren/zingen bij het kampvuur en natuurlijk een speurtocht in het donker met je leeftijdsgenoten. De tentennacht begint op vrijdag om 17.30 uur en de volgende ochtend kunnen je ouders je om 8.30 uur weer ophalen. Dan hebben we al een lekker ontbijtje gehad.

Benodigdheden

Slaapzak, luchtbed, pyjama, zaklantaarn, zwemkleding en handdoek, reflecterend veiligheidshesje, genoeg (en extra) warme en droge kleding en schoenen waar goed op gelopen kan worden.

Aanmelden

Wil je meedoen en heb je je via de OBS Middelie nog niet aangemeld? Stuur dan uiterlijk 30 juni een mail met je aanmelding (met naam, adres, leeftijd, groep basisschool en het telefoonnummer van je ouders) naar vvmmiddelie@gmail.com. Deelname is op eigen risico. De VVM kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Wil je de sfeer alvast proeven? Klik dan op de foto voor de link naar de foto's van tentennacht 2017.