VVM Middelie

Gezellige kermis Middelie 2018

Om vrijdag 11 mei werd om half 3 het startsein gegeven voor de kinderfietsoptocht vanaf de klemweg in Middelie. Met een groep van 60 kinderen en hun ouders fietsten de kinderen in een stralende zon met hun versierde fietsen naar het plein bij het Wapen van Middelie aan de Brink: de officiële opening van de driedaagse kermis. Alle kinderen kregen van de VVM een kaartje voor een ritje in de zweefmolen, schieten in de schiettent en een kinderpatatje. Op het kermisterrein stonden bovendien diverse speelattributen opgesteld, waar de kinderen zich naar hartelust konden uitleven.

Het themafeest in het Wapen van Middelie op vrijdagavond werd druk bezocht. Inwoners uit Middelie en omgeving waren uitgedost volgens het thema "wat je vroeger later wilde worden". Tot in de late uurtjes werd er uit volle borst gezongen en gedanst met elkaar.

Op zaterdagmiddag stond het traditionele steenwerpen op het programma. Wederom met een prachtige zon aan de hemel. De 13 teams die zich bij de VVM hadden aangemeld streden om de eeuwige roem. De drie teams die een prijzenpakket in de wacht sleepten waren: 1. De Polder Surfers; 2. Effe anders mannen en 3. Ons verlangen.

Op zondag kregen we een regentje op ons pet, maar dat mocht de pret bij het katknuppelen niet drukken.

Klik op onderstaande foto om de foto's van het kermisweekend van 11 tot en met 13 mei te bekijken.

Heb je vragen/opmerkingen over de foto's of heb je zelf nog kermisfoto's voor onze website, mail dan naar info@vvmmiddelie.nl.