VVM Middelie

Gezellige kermis 2012 in MIddelie

Vrijdag 18 mei was het weer zover, de thema-avond tijdens de kermis van Middelie welke de VVM samen met 't Wapen van Middelie organiseerde. En het was gezellig. Na een rustige start stond opeens het cafe vol en we tot laat in de nacht doorgingen. Ondanks de vakantieperiode een meer dan verwacht aantal mensen. Top! En zaterdag organiseerde het Kindercomite kinderkermis de activiteit met dezelfde naam, de kinderkermis. En zondag voor het tweede jaar achtereen het katknuppelen. Hieronder teksten en foto's van alle activiteiten.

Het thema was Hollandse Avond en alle dorpsgenoten en gasten waren vrij om kledij te komen die met Holland te maken hebben. Allerlei originele outfits en wie niets had kon bij de stand van de VVM nog een hoedje, snor of stropdas scoren. En we hadden natuurlijk ook de ludieke aktie wie het beste verkleed was. De winnaar of eigenlijk winnaars waren Ma Flodder en Opa Flodder (in rolstoel). Qua muzikale ondersteuning was DJ Kees weer van de partij en tussendoor kwam de Hoornse Herman Brood (met verschillende acts zoals Vader Abraham) nog langs.

 

Het was een zeker geslaagde avond en we zijn al nadenken over het thema van volgend jaar.

We hebben natuurlijk foto's en deze zijn te downloaden van onze eigen Picasa-pagina. Hieronder kan je door op de foto's te klikken weer bij alle foto's komen. LET OP: Je kan een diapresentatie aanzetten of foto's downloaden.

    
Klik op de foto's op alle foto's van de kermis te zien

 

Kinderkermis

Tijdens de kermis van 2012 werd op vrijdag en zaterdag door het comite Kinderkermis Middelie de Kinderkermis georganiseerd. Op vrijdag betrof het het balonnen op laten voor de kinderen. En op zaterdag konden de ouders na een drukke vrijdagavond tijdens het themafeest rustig even bijkomen terwijl de kinderen zich konden uitleven op spingkussens en andere mooie apparaten die stonden opgesteld. Wij hebben enkele foto's van de kinderkermis alvast hier geplaatst.

Klik op de foto's om naar het bestand te gaan met foto's kinderkermis

Zaterdagavond was er wederom feest in 't Wapen van Middelie, hier kwam met name de duidelijke jongere en toekomstige generatie van het dorp.


 Katknuppelen

Zondag, de laatste dag van de kermis werd gestart met door het Mikpunt georganiseerde katknuppelen. In 2011 werd deze activiteit na jaren weer in ere hersteld en dit jaar kon er weer gerekend worden op minimaal hetzelfde aantal deelnemers als vorig jaar (ondanks de kans op regen en de vakantie-tijd).

Klik op de foto's om naar het bestand te gaan met foto's kinderkermis 

 

 

VVM PROUDLY PRESENTS:

HOLLANDSE PARTY

DJ KEES & DANSBARE HITS

SPANNENDE SURPRISE ACT

Wie wint de VVM award voor origineelste outfit?

Wanneer? Vrijdag 18 mei 2012
Hoe laat? Aanvang tussen 20.30 uur en 21.00 uur 
Waar? 't Wapen van Middelie


Verkleed? Jazeker, alles met een knipoog naar Nederland. Jij wilt toch die  prijs winnen voor de meest originele kleding