VVM Middelie

Koningsdag 2015

KONINGSDAG 27-04-2015

Na het over en weer sparren over ideeën rondom de koningsdag van dit jaar kwamen wij als VVM tot het besluit om deze dag niet voorbij te laten gaan zonder activiteiten!

Vanaf 10.00 waren er op de Brink een aantal kleedjes neergelegd met daarop een heel divers assortiment aan spulletjes die werden aangeboden door kinderen uit Middelie!

Het was een beetje fris en de animo om de vrijmarkt te bezoeken kwam wat later op gang maar dat mocht de pret niet drukken!

Zoals het kinderen betaamd, als er weinig mensen komen dan maken wij het samen gezellig en gaan wij bij elkaar snuffelen of er iets tussen zit wat interessant of mooi genoeg was om te kopen.

Zo over en weer zijn er toch wat spulletjes verkocht en waren alle kinderen blij met het bedrag wat zij bij elkaar hadden verzameld!

Om 12.00 begon het actieve deel! Koningsspelletjes op de Kroes!

Het weer hadden we met zijn allen gelukkig mee en zelf het zonnetje kwam op deze dag tevoorschijn!

Verschillende gemêleerde teams hadden zich aangemeld en elk team deed enthousiast mee aan de spelletjes.

Van skilopen, naar waterpissen, het vliegend tapijt, door naar klompengolf, door naar het letterspel, en door naar de kruiwagenrace, om ook het spijkerslaan en het bibberspiraal niet te vergeten!

Met tussendoor limo uit de limonade koe, een versnapering in de vorm van een chippie en snoepjes geheel onder het genot van gezellige muziek!

Er werd met elkaar gestreden, gelachten, gekletst en genoten!

Aangezien kinderen nooit moe zijn werd er door hun eigen initiatief ook nog doelschieten georganiseerd waar de jonge en oudere kinderen door elkaar heen rouleerde zodat iedereen aan de beurt was om raak te schieten in het doel!

Een bevestiging voor een aantal van ons dat gezelligheid geen tijd kent en het niet uit maakt wie je bent, iedereen is welkom bij de kinderen in Middelie!

Een geslaagde dag waarbij iedereen op zijn eigen manier een steentje bijdroeg en ervoor heeft gezorgd dat ook deze koningsdag weer onder de noemer; ‘ helemaal top’ de boeken in kan!!

 

Namens de VVM ; Iedereen bedankt!!