VVM Middelie

Tentennacht 2015

Vrijdag 12 juni was het weer zover: DE TENTENNACHT.

De weergoden waren ons goed gezind dit jaar.Voor het eerst een windscherm gebouwd en voor het eerst niet eens zo nodig gehad. Een prachtige avond en een prachtige nacht.

Dit jaar niet meer op de veekarren naar het kamp, maar een sprintje trekken vanaf de rode brug. Het kamp stond er mooi bij. Vorig jaar is geinvesteerd in  nieuwe tenten (mede mogelijk gemaakt door sponsoring van ING Bank). De stormbaan werd direct bestormd door de kinderen. Groep 8 moest natuurlijk eerst zelf de eigen tentjes opzetten. De kinderen gingen netjes in de rij staan om hun luchtbed op te blazen. En daarna het diner: friet met snacks (lekker onverantwoord). Vervolgens het tradiotionele zeskamp met dit jaar weer nieuwe spelletjes. En als de zon gaat zakken: tijd voor de speurtocht. Voor de kleintjes altijd het spannendste moment. Dit keer zat er een overtocht over het water in de speurtocht (met schipper). Bij terugkomst in het kamp nog even bij het kampvuur; dit keer met gitaar, zang en liederen. De kleintjes zijn af en gaan snel slapen. Groep 8 mag traditioneel opblijven en gaat samen met het bestuur bbq' en. Dit jaar was groep 8 actiever dan ooit; midden in de nacht nog verstoppertje in het hoge gras......

Het was vroeg licht en vroeg ochtend. Ontbijt met verse croissants en bolletjes. En dan is het tijd om naar huis te gaan. We kunnen weer terugkijken op een hele geslaagde tentennacht!

Met veel dank aan alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken!!

Klik hier voor de foto's

 

Heb je ook nog foto's? Mail ze naar ons!