VVM Middelie

Geslaagd themafeest kermis!!


Vrijdag 10 mei 2013 - Het was weer zover, het inmiddels terugkerende themafeest op de vrijdagavond van de kermis. Samen met 't Wapen van Middelie organiseerden we een thema-avond waarbij belangrijkste was dat het gezellig zou worden. Als theme dit jaar Rock & Roll en de meeste bezoekers kwamen wel op een of andere manier ''verkleed'' het cafe binnen. We hadden nog een hele kleine stand met verkoopmateriaal (van bakkebaarden tot brillen) welke vrij snel er doorheen gingen. 

ZIE ONDER VOOR DE FOTO'S

De muziek werd verzocht door DJ 007 die samen met de band The Crazy Crackers de avond meer dan goed hebben gevuld met goede muziek. 

Een inmiddels terugkerend fenomeen betrof de verkiezing van de meest origineel verklede bezoeker of bezoekers. En dat werden dit jaar de in rok en rol gestoken mannen Eric vd Hudding, Jeroen Vroom en Eric vd Wilt (die in schotse kilt, samen met enkele rollen pvc, plakbank en wat meer het thema zeer letterlijk hadden genomen). Zij kregen de ''wisseltrofee'' in de vorm van een eigen VVM Jutterbitter die uiteindelijk het eind van de avond niet heeft gehaald.

Het was een gezellige en geslaagde avond die zeker weer voor herhaling vatbaar is in het jaar 2014.

Zie hieronder de foto's van het feest. Klik op de presentatie en automatisch kom je in ons fotoboek waar je ook foto's kan downloaden. En natuurlijk de foto's van vorige activiteiten bekijken. 

LET OP: als je zelf foto's hebt, mail ze dan even naar info@vvmmiddelie.nl. We zullen ze dan uploaden in het fotoboek.