VVM Middelie

Creatieve Zomermarkt 2013 een succes

 Zondag 25 augustus 2013 - Het was weer zover, de jaarlijkse creatieve zomermarkt op de Brink in het dorp. Met een ''volle bak'' wat kraamhouders betrof (het maximum aantal was al snel bereikt), voorbereidingen die tijden de vakantieperiode waren uitgevoerd en een droge zonnige dag waren voldoende ingredienten voor een succesvole en zeer druk bezochte markt.

Met veel kaamhouders die voorgaande jaren er ook waren en weer een nieuwe lichting (met een eigen assortiment aan producten) zorgen weer er voor dat het aantrekkelijk was om te komen. Daarnaast werd zoals elk jaar op de stand van de VVM hamburgers verkocht (voor een snelle hap). De vraag was zo groot dat alle hamburgers voortijdig al waren uitverkocht.

Dit jaar kon het land van KLaas Laan gebruikt worden om te parkeren en dat was ideaal. Er waren voldoende mensen om het verkeer te regelen en dit i.c.m. het parkeerterrein zorgde ervoor dat het dorp niet vastliep. Gezien et aantal auto's die zijn gekomen was dit zeker gebeurd. We waren blij dat we het land mochten gebruiken.

We hopen dat we volgend jaar weer een zonnige dag zullen hebben en willen alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid. 

 Zie hieronder de foto's van de markt. Heb je problemen met ze te bekijken (het is flash), kijk dan op:
Picasa Foto-album VVM